Vårslepp Lørdag 20/04

Sted: Ålesund Storhall.

og
DDE
D.D.E. er en norsk rockegruppe, stiftet i Namsos i 1992. Gruppens medlemmer spilte først sammen i gruppa After Dark (1984–1991). Da dette bandet ble oppløst i 1991, stiftet medlemmene D.D.E.

Bandet har hatt stor suksess i Norge. Det har blant andre samarbeidet med Åge Aleksandersen som produsent og Idar Lind som tekstforfatter. Det ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 1996 og fikk hedersprisen under Spellemannprisen 2018.


Carina Dahl
Carina Dahl- Norges dronning av festmusikk har utmerket seg med sine humoristiske dansbare låter – og som eneste kvinne i denne sjangeren. I tillegg til å være en av Norges mest synlige artister på b.la TV programmer som Kompani Lauritzen, så lå låta hennes ”Best på fest” lå 10 uker på topp 10 lista i Norge, og er fortsatt en av de mest streamede låtene i landet, sammen med flere av hennes andre låter. Nylig ble Carina Spellemanns-nominert som eneste kvinne under sjangeren festmusikk for å ha utmerket seg enormt i denne sjangeren de siste årene. Hun tok også en solid 3.plass i jubileumssesongen av Stjernekamp og viste seg å være en av de mest allsidige artistene med stor troverdighet innen ulike sjangere. Carina leverer et dynamisk show med fullt band, så her blir det både trøkk og litt sårbarhet – og en energi som er til å ta og føle på.


Ringnes-Ronny
Ringnes-Ronny är en norsk artist inom genren epadunk och russmusik. Hans populäraste låt Valhalla har över 50 miljoner streamningar på Spotify. Låttexterna sjungs på en blandning mellan norska och svenska, och handlar ofta om att festa, ha sex och köra bil.

* Vårslepp.